Our Studio Playlist

2019 © Paring Onions

ZOLL Shopping Centre

SHOPPING MALL INTERIOR

Shenzhen, China

The concept is to turn the public spaces into an ‘extension of everyone’s living room’, a pleasant and cozy shopping space designed for families and local visitors. The shopping mall provides a platform for the local community. Other facilities such as cinema complex, exhibition hall, and a central atrium designed to cater performance stage or promotion stands.

The interiors feature a playful arrangement of floor finishes to identify various retail zones, typical shopfronts are ‘framed’ by a series of white boxes, offset to exaggerate each shops’ different characters and branding identities, together with unique details in lighting design and customized fixtures, the result is a boutique public space that stipulate an inviting and relaxing shopping experience.

More Works

1/1