Paring Onions Studio

Office Interior

Hong Kong, China

interior design
PARING ONIONS

project management
PARING ONIONS

construction
PARING ONIONS

The transformation of a bare shell office space into the studio for paring onions. Located in an
1970s commercial building in Sheung Wan, the transformed studio features a black & white
contrasting interiors which acts as the canvas for our design inspirations.
The end result is a stimulating working environment with a open plan studio, and a conference
room. Walls and cabinet are cladded with magnetic writable surfaces for pin ups and sharing
design ideas. The studio also experimented with its own designed LED light fixture, creating a
minimal and sustainable lighting solution which has been implemented in some later projects.
On a lighter note, the studio also features a 4m long corian bar with integrated bar fridge and
wine cabinet – handy for those after hours social drinks and a few games on our competition
pool table.

Our Studio Playlist

2019 © Paring Onions