NEO Design Lab

Office Interior

Shenzhen, China

interior design
PARING ONIONS

architecture
CCDI

project management
LVGEM

construction
LVGEM

Upon entry, guests are greeted in a confined space free of visual clutter, the reception is
represented by a 16m long corian block, transforming itself from the reception counter at one
end to a banquette waiting area at the other end.
Once past the black glass box behind the reception, the transition of space is dramatic. The
daylight filled studio space features a communal bench promotes a collaborative working
methodology. LED screens are concealed behind the backwall, with network linking its display
to each workstation for ease of idea sharing and brainstorming sessions. Color schemes is
retrained to monotone and dashes of red to create a intriguing backdrop.

Our Studio Playlist

2019 © Paring Onions