Greatwall Complex Food Precinct

Food Precinct Interior

Wuhan, China

interior design
PARING ONIONS

architecture
10 DESIGN

project management
GREATWALL

project management
GREATWALL

Designed to be a vibrant public area to showcase a collection of local and international cuisines.
The objective is to create a casual yet urbane dining environment to accommodate the corporate
population. Located at the basement of the Wuhan Chang Cheng Hui commercial center, the
food precinct sits at the base of a 5 stories high atrium, allowing ample natural daylight flowing
into the space.
The dining area and kiosks are purposely separated in layout to distinct itself from a typical
food court. The concept is to provide a space that resembles the experience of restaurant
dining, avoiding visual clutter and interference triggered by constant perimeter traffic. A sense
of enclosure is formed by a custom designed suspended screen, made by a series of hanging
timber blades coated with special silver finish. Lighting also plays a significant part to endorse
a comfortable ambience featuring oversized red rattan pendants and integrated skylights that
captures natural daylight from the Ground floor level.

Our Studio Playlist

2019 © Paring Onions