Greatwall Complex

Public Space Interior

Wuhan, China

interior design
PARING ONIONS

architecture
10 DESIGN

project management
GREATWALL

construction
GREATWALL

This brand new commercial development comprises of 2 twin towers located in the CBD of
Wuhan City Center. The design emphasize on its overall architectural language and compliments
the mass and form of the buildings.
The lobby reveals a 3 storey tall ceiling, surrounded by full height clear glass facade which
further enhanced its spaciousness. The cores are cladded in monumental forms with seamless
corian finishes, and by using a special router technique, integrating a back-lit effect on the corian
revealing series of floral pattern inspired by Wuhan’s embroidery history. The lobby lounge is
demarcated by 2 timber seating pods ‘floating’ on a black gravel pool – a minimalistic touch
to create a calming space that separates itself to the busy human traffic.

Our Studio Playlist

2019 © Paring Onions