Our Studio Playlist

2019 © Paring Onions

NEO Sales Office

OFFICE INTERIOR

Shenzhen, China

The objective is to create a sophisticated interior that represents the maturity and reliable culture of this financial headquarter office. This was achieved with the use of unorthodox scale, combined with a rich yet humble materials palette and lighting. The epic entry space emphasize the scale, while maximizing the unrivalled bird-eye view of the city as the backdrop of the reception. A lounge ‘pod’ sits adjacent to the reception space, fully equipped with bar and pantry facilities, offering itself for visitors and guests to relax and wind down upon their arrival. On the opposite side of the reception features a combination of  private rooms that makes up the managers quarter. The room sizes are purposely generous in order to accommodate the work area as well as its private lounge for each room – to provide a more exclusive environment for its business associate and endorse the importance of privacy and confidentiality. Behind the solid timber screen at the reception is the main Board Room, featuring a 8 meter long marble cladded table, sits below a series of pendants, a modern interpretation making a prestige statement about the caliber of the company.

More Works

1/1